09-09-06

Fire Observer Kris Stevesyns

Kris is een IT-verantwoordelijk bij het bedrijf Plastal, dat op zich toeleverancier is voor Volvo Cars in Gent. Samen met zijn 11-jarige zoon Thibeau woont Kris in Lembeke. Na de dagdienst vinden we Kris Stevesyns terug in de brandweerkazerne van Kaprijke, hij is er Onderluitenant en verantwoordelijke voor de brandpreventie. Enkele jaren terug werd Kris lid van de Fire Observers maar nu is eindelijk de tijd aangebroken om aan zijn eerste stage deel te nemen.

Kris in the first row, fourth one from the left.

Kris in the first row, fourth one from the left.

Kris is an IT-supervisor for Plastal, a company that delivers supplies for Volvo Cars in Gent. He lives with his 11-year old son Thibeau in Lembeke. When he isn't behind his desk at Plastal, you can find Kris Stevesyns in the firehouse of Kaprijke, where he's a Battalion Chief and a Fire Marshall. Some years ago, Kris became a member of the Fire Observers and now, finally, the time has arrived to participate on his first training period in the States.

12:14 Gepost door Fire Observers in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Good luck ! Hey Kris,
Keurig uniform, daarin heb ik je nog niet live gezien! Tof dat je smsje stuurde bij aankomst. Geniet van San Francisco. Als je daar een leuk huis te koop ziet, weet het me te zeggen. Maar er niet eerst een oefenbrandje in stichten é! Ik kijk vooral uit naar zo'n pastelkleurig houten burgerhuis, met zicht op de Pacific langs de ene kant en de Transamerica pyramide langs de andere. Amuseer je nog en tot mails! Groetjes, Nancy

Gepost door: Nancy | 11-09-06

't Amusement Kris,
Goeie trip daar - stuur maar es wat fotokes door.

Gepost door: Eddy | 12-09-06

De commentaren zijn gesloten.