10-09-06

Belgian Fire Observers on route to Oakland!

Deze ochtend was het dan zover! In de hele vroege ochtend hadden Marc, Stijn, Patrick, Robby, Frank, Sebastien, Martin, Kris, Marc en Sven afgesproken op de luchthaven in Zaventem. Ze hadden er afgesproken om samen een nieuwe ervaring op te doen, namelijk een brandweerstage in de US, meerbepaald in Oakland, CA. Na een kleine wachttijd was iedereen ingechecked en begon de tijd van afscheid stilletjesaan te naderen.

Na de groepsfoto was het tijd voor het afscheid en hop, weg waren ze. Eerst via de luchthavenpolitie voor controle en dan gingen ze verder naar gate B7, alwaar hun toestel hun stond op te wachten om de eerste vlucht richting States aan te vangen.

Een foto van de achterblijvers. Allemaal met een lach op de foto, maar 't waren maar groen lachjes hoor! Onze Secretaris Paul en Carola met een groene lach omdat zij deze keer moesten thuisblijven, Jessie en Caro omdat Patrick een tijdje weg is en Martin zal door zijn vriendin ook wel gemist worden....

 

Early this morning, Marc, Stijn, Patrick, Martin, Kris, Frank, Sebastien, Marc, Robby and Sven assembled at the airport of Brussels. They assembled to start a new experience. They'll spent the next two weeks in the US for some training and ride along at the Oakland Fire Department in California. A little waiting line at check-in and then it was time to say goodbye.

A quicksnap of the group and they were gone, first via Airport Authorities and then further to gate B7, where their plane was parked for the first flight heading towards the States. The second picture is of those who stayed at home.

09:49 Gepost door Fire Observers in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

tamuzement Allez jongens, geef er daar een lap op he!
Kris, als je 's avonds eens uitgaat in één of andere bar, het briefken op de juiste plaats steken he! Willy heeft indertijd zijn kans gemist....

Gepost door: Koen | 10-09-06

De commentaren zijn gesloten.