20-09-06

Enkele beelden uit Las Vegas

Het is nog steeds wachten op nieuws uit Las Vegas....het is daar veel te goed, dat zal de reden zijn. Het is er goed en er is ontzettend veel te zien! Zo hebben we al de Las Vegas Boulevard, "The Strip" die enkele kilometers lang is en langs beide kanten volgebouwd met hotels uit de wereld. Je hebt al snel 2 nachten nodig om alle hotels op de Strip langs binnen en buiten te zien. Hotels uit de wereld, dat is het ook.....kijk maar eens.....

Hier heb je het Paris hotel. Een kopie van de lichtstad met Arc de Triomphe, Eifeltoren en echte Franse straten en pleinen met cafeetjes en bistro's.

Het Bellagio met de waterfonteinshow...prachtig! Bekend uit de film Ocean's Eleven. Binnenin het hotel leer je meer over de geschiedenis van Amerika, er staat ook een replica van de Liberty Bell.

Schuif aan bij de Ridders van de Ronde Tafel in het sprookjeskasteel Excalibur.

Strip view.

De Rialtobrug, het DogenPaleis, de zuilen, het San Marcoplein, de gondeltjes op het Canale Grande....je kan het allemaal terugvinden in The Venetian.

De Stratosphere Tower, 350 m hoog en je hebt een prachtig zicht over Vegas.

New York, New York. De skyline van Manhattan...vooraan aan het hotel geven 2 blusboten van de FDNY een saluut voor het Vrijheidsstandbeeld.

Wachtend op een vulkaanuitbarsting bij The Mirage.

Het Luxor Hotel....je waant je in Egypte.

Het alombekende Ceasars Palace.

En met de Sahara en Aladdin denk je dat je in de Arabische wereld zit...

 

11:50 Gepost door Fire Observers in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.